Verzending & Retourneren

Onze bestellingen worden als pakket verzonden met DPD. Op een postbusadres levert onze transporteur geen pakketten af.
Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.
In Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk kunt u de bestelling op een door u gekozen adres laten bezorgen.
Als de status van uw bestelling op "verzonden" staat kunt u altijd contact met ons opnemen over de locatie van uw pakket in het bezorgtraject.

Levertijden

Bij alle artikelen in onze winkel staat een indicatieve levertijd aangegeven.
De meeste artikelen hebben wij ruim op voorraad. Artikelen die direct leverbaar zijn uit onze voorraad heeft u in Nederland, Belgie en Luxemburg de volgende (werk)dag in huis wanneer u op een (werk)dag bestelt voor 14.00 uur. Verzendingen naar Duitsland en Frankrijk duren een (werk)dag langer.

Transportkosten

De transportkosten worden op onze website automatisch uitgerekend. Zie hieronder het tabel voor de transportkosten per pakket tot 20 kilo gram, wanneer u voor 40 kilo gram besteld betaald u twee maal de genoemde prijs.

FCA Bergeijk
€ 0,00

- Nederland
€ 9,58

- België
€ 12,32

- Luxemburg
€ 14,64

- Duitsland
€ 17,75

- Frankrijk
€ 26,46


Tevens is het mogelijk om uw bestelling op te halen Laan van Tolkien 161, 5661AB Geldrop, Nederland hier zijn geen kosten aan verbonden.

Retour

Artikelen mogen binnen 7 dagen op eigen kosten geretourneerd worden mits onbeschadigd, in originele staat en met de originele verpakking. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd en niet in behandeling genomen.
Retourneren is uitsluitend mogelijk na overleg en goedkeuring van Hoefon Secuity Seals. De verzendkosten van retourneren naar Hoefon Security Seals zijn voor rekening van de klant, ook in geval van garantie.


Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items
Er zijn geen artikelbeoordelingen
Talen
English Dutch